A 4 hónapos gyerekével tűnt el a karcagi otthonából egy 16 éves lány

A Karcagi Rendőrkapitányság körözi Kámán Klaudia 16 éves karcagi lakost és a 4 hónapos gyerekét. A lány december 25-én 11 óra körül a karcagi lakóhelyéről a 4 hónapos lányával ismeretlen helyre távozott, és nem találják.

Fotó: police.hu

A fiatal nő kb. 160-170 cm magas, közepes testalkatú, a szeme kékes, a haja derékig érő, most vörös színű, amit általában copfban visel. Az eltűnésekor fekete színű félkabátot viselt, a gyerekét egy kék-fehér bundazsákban vitte magával. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér