Leszakadt két férfi alatt a Harminckettesek terén lévő McDonald's fölötti erkély

Hajnalban Józsefvárosban kiszakadt egy erkély korlátja, az erkélyről ketten lezuhantak.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, hogy a két férfi a VIII. kerületi Harminckettesek terén egy 5 emeletes társasház első emeleti erkélyén volt, amikor a korlát kiszakadt.

A lakás alatt egy McDonald's étterem van, azt a baleset nem érintette. A tűzoltók eltávolították az erkély veszélyesen lógó részeit.

Az erkély még sértetlen állapotábanFotó: Google

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel közölte: egy rohamkocsit és egy esetkocsit is riasztottak a helyszínre. A két súlyosan sérült fiatal férfi töréseket, belső sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket kórházba vitték. Más nem sérült meg.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.