Leszakadt két férfi alatt a Harminckettesek terén lévő McDonald's fölötti erkély

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hajnalban Józsefvárosban kiszakadt egy erkély korlátja, az erkélyről ketten lezuhantak.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, hogy a két férfi a VIII. kerületi Harminckettesek terén egy 5 emeletes társasház első emeleti erkélyén volt, amikor a korlát kiszakadt.

A lakás alatt egy McDonald's étterem van, azt a baleset nem érintette. A tűzoltók eltávolították az erkély veszélyesen lógó részeit.

Az erkély még sértetlen állapotábanFotó: Google

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel közölte: egy rohamkocsit és egy esetkocsit is riasztottak a helyszínre. A két súlyosan sérült fiatal férfi töréseket, belső sérüléseket szenvedett. Mindkettőjüket kórházba vitték. Más nem sérült meg.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!