Napsütés és több helyen hózápor is lehet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A gyengén vagy közepesen felhős ég mellett pénteken is több órára kisüt a nap, és helyenként záporok, hózáporok is kialakulnak.

Turisták a napsütésben a Városligeti-tónál 2017. december 25-én.Illusztráció: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Éjszakára a déli és nyugati országrészben átmenetileg megnő a fátyolfelhőzet, a délnyugati határszélen meg is vastagszik. Az északnyugati szél napközben időnként megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6 és 1 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 3 és 7 fok között valószínű. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér