Itt a szilveszter slágere, az Orbán-petárda

Tbg
életmód
2019 december 27., 09:55
comments 92

Meghökkentő lépésre szánta el magát a kelet-közép-európai pirotechnikai piac egyik versenyzpje, amikor 2019-ben úgy döntött, Orbán Viktor arcképével és a magyar határkerítés képével illusztrált tűzijátékot kezd árusítani.

photo_camera Fotó: Pyroweb.sk

Az Ochranca (ejtsd: okrancsa) nevű termék a pyroweb.sk oldalán érhető el, jelentése "védelmező, gyám". A termék figurája egyértelműen Orbán Viktorról lett mintázva, bár jó pár évvel korábbi állapotot ábrázol, azóta a magyar Ocrancha egy kicsit gömbölydedebb formát hoz, mint a képen látható, kézigránátokkal is felszerelt alak.

A tűzijáték egyébként a leírás szerint multi-effektekkel bír, és talán azért kapott magyaros utalást, mert pirosban, fehérben és zöldben pompázik, ha felrobban. A termékről videó is készült, így néz ki Ocrancha működés közben:

link Forrás

A tüzijáték 65 euróba, azaz kb. 21 ezer forintba kerül.

(Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.