A macskája kaparta az ajtót, ezért a férfi felébredt és túlélte a lakástüzet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A versendi férfi egyedül aludt otthon, mert a felesége és négy gyereke rokonoknál volt. Éjjel arra ébredt, hogy a macskájuk kaparja az ajtót. Ekkor vette észre, hogy a kályha előtt már ég a tűz. Ágyneművel próbált oltani, de hiába. Miután kimenekült a házból, a gázpalack is felrobbant. A tűzoltókat a szomszédok riasztották.

Az RTL Híradó riportjából kiderül, hogy a család egy ismerősnél talált ideiglenes otthonra, mert a házuk lakhatatlan lett. Az udvar szépen telik adománnyal, a riporternek egy férfi azt meséli: 60 kilométert autózott, hogy gyerekruhát, élelmiszert hozzon a családnak. 

A családanya köszöni a gondoskodást, de a pusztítás számba vétele után azt mondja:

„Nulláról indulunk.”

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót