Alig emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet hétvégén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton változóan felhős lesz az ég, de pár órára mindenütt kisüt majd a nap, a legtöbb napsütés a Duna vonala mentén valószínű az OMSZ jóslata szerint. Helyenként - nagyobb eséllyel a keleti megyékben - fordulhat elő hózápor. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen megerősödik, a Dunántúlon és a Bodrogközben időnként viharossá is fokozódik. 

  • A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul. Késő estére -2, +3 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap már országszerte fagyos reggelre és hideg nappalra készülhetünk, ha hiszünk Időképnek. A hegyekben, a fagyzugos tájakon hajnalra -5 fok alá csökken a hőmérséklet. Napközben sok napsütés ígérkezik, számottevő csapadék nem várható. Élénk, erős lesz az északias szél. 

  • Délután 0-4 fok között alakul a hőmérséklet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér