Cudar hideg lesz hétfő hajnalban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ha tamáskodtak is a langyos melegben karácsonyozó magyarok, jönnek-e még a fejükre igazi mínuszok, most megnyugodhatnak, vagy éppen aggódhatnak. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ugyanis hétfő hajnalban szerte az országban fagypont alatt lesz a hőmérséklet, általában mínusz 4-mínusz 8 fok lesz, sőt, az Északi-középhegység völgyeiben, illetve a Duna-Tisza-közén helyenként ennél hidegebb lesz.

Fotó: OMSZ

Napközben alapvetően derült lesz az ég, majd a déli óráktól az északi megyékben változó vastagságú fátyolfelhőzet szűrheti a napsütést. Csapadék nem lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire mínusz 4 és mínusz 9 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken mínusz 10, mínusz 12 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 1 és plusz 3 fok között alakul.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér