Száműzi az egyszer használatos műanyag termékeit az IKEA

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Január elsejétől valamennyi üzletéből kivonja a forgalomból az egyszer használatos műanyag termékeit az IKEA. Többek közt az egyszer használatos műanyag szívószálakat, tányérokat, poharakat, evőeszközöket és fagyasztótasakokat veszik le a polcokról, hogy hosszú ideig használható, és fenntartható módon készülő termékeket válasszanak helyettük a vásárlók. A cég, ami a világ fakitermelésének egy százalékáért felelős, ígéri, hogy 2030-ra csak olyan árúik lesznek, amik megújuló vagy újrahasznosított anyagokból készültek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér