RTL Híradó: A gyanú szerint egy ismerőse féltékenységből ölhette meg a kisgyerekeivel egyedül élő anyát Kőbányán

Egy 22 éves budapesti férfit keres a rendőrség a kőbányai emberölés miatt: elfogatóparancsot adtak ki K. Dániel ellen, aki a gyanú szerint hétfőn a X. kerületi Harmat utcában, egy társasházi lakásban bántalmazott egy nőt, aki a kórházba szállítása és a szakszerű ellátás ellenére meghalt.

Az RTL Híradó információ szerint egy szomszéd hívta a mentőket, aki vércseppeket látott a lakás előtt és a folyosón. A csatorna úgy tudja, az áldozat egy kisgyerekeivel egyedül élő anya, akivel a gyanú szerint egy ismerőse késsel végezhetett, féltékenységből. Hogy a három gyerek is a lakásban volt-e, nem tudni. A család pár hónapja költözött a házba.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a gyanúsított ellen.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó