K. Dániel beismerte, hogy ő ölte meg a kisgyerekeivel egyedül élő anyát Kőbányán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kihallgatása során beismerő vallomást tett a kőbányai gyilkosság feltételezett elkövetője, közölte a rendőrség szerdán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi hétfőn 17 óra 50 perc körül Kőbányán, a Harmat utcában, egy társasházi lakásban bántalmazott egy nőt, akit később a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak, de a szakszerű ellátás ellenére meghalt.

Az esetet követően a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást és a nyomozók megkezdték az elkövető felkutatását. A nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 22 éves budapesti K. Dánielt, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. 24 órán belül a XVII. kerületben elfogták a férfit. 

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője szerdán arról beszélt, hogy az áldozat és az elkövető között sem szeretői, sem egyéb kapcsolat nem volt, leszámítva azt, hogy egy lépcsőházban laktak, tehát szomszédok voltak. Hozzátette, hogy az elkövető cselekményét egy bozótvágó késsel, egy machetével követte el, amelyet a rendőrség megtalált és lefoglalt. A lehetséges indítékról annyit mondott, hogy a támadás minden előzmény nélküli volt, azonban a nyomozás vizsgálja a lehetséges indítékot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói K. Dánielt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (MTI/HírTV)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér