Elfogták az oroszlányi gyilkosság gyanúsítottját

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint Oroszlányban végzett áldozatával.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, december 31-én holtan találtak egy nőt egy oroszlányi lakásban. A helyszínen megállapították, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és az Oroszlányi Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtésnek és a közterületen kihelyezett kamerák jó minőségű felvételeinek köszönhetően három napon belül beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az 55 éves férfit 2020. január 2-án elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

K-K. Lászlót a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó