Gyorsan agyonlőttek egy párizsi késes merénylőt

Késes merénylet történt a franciaországi Villejuifben, ami Párizs egyik, a központtól dél felé eső külvárosa. 

Egyelőre annyit tudni, hogy egy helyi parkban történt a dolog, ahol egy férfi rátámadt a járókelőkre, négyüket megszúrva, egyiküket súlyosan megsebesítve. A gyorsan kiérkező rendőrök a tetthely közelében lelőtték a támadót. 

Egyes sajtóhírek szerint a férfi bombamellényt vagy arra emlékeztető ruhadarabot viselt, de ezeket a jelentéseket még nem erősítették meg. 

(via BBC)


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.