Kemény cidrire ébredtünk

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Van egy jó hírem: alig kell folyatni a csapot, hogy kellemesen hideg vizet ihassunk. Nem csodálom, pillanatnyilag az egész országban fagy, Budapesten például mínusz 3 fok van. És úgy is érezni: a leparkolt autók szélvédőjét, de még az aszfaltot is dér borítja, és aki nem húz kesztyűt, az bánni fogja.

Magyarország várható időjárása 2020. január 3-ánGrafika: OMSZ

A mai helyzeten mit sem javít a köd, ami az előrejelzés szerint az ország középső harmadát köd borítja, de az ország túlnyomó részén borult, párás lesz az idő, ami hidegben különösen kellemetlen. Ennek hatására az ország keleti felében még délelőtt is fagypont alatt marad a hőmérséklet, de még a napsütötte nyugati végeken is jó, ha nulla fokig melegszik majd.

Délutánra azokon a tájakon akár 4-6 fok is lehet, az ország nagyobbik részén azonban marad a fagy, a köd és a ború.

Biztatnám önöket, hogy jobb lesz, de nem. Szombaton a hőmérséklet hasonlóan alakul majd, de a ködöt és a párát ónos eső és havazás váltja. Vasárnaptól már több napsütésre számíthatunk, de melegebbre nem. A jövő hét elején kemény éjszakai fagyokat és fagypont közeli nappalokat jósol a meteorológia.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér