Meghalt Gesztesi Károly

Meghalt Gesztesi Károly, közölte a Blikk. A bulvárlap szerint az 56 éves színész vezetés közben lett rosszul Budapesten a Ferdinánd hídnál, infarktust kapott, de a kocsijával még félre tudott állni. A kiérkező mentősök 50 percig küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni.

"Voltam én az ország legjobb papája, de tivornyázó színésze is, mindig a végletek emberének tartottak, ám a családom és a hozzám közel állók tudják, hogy teljesen átlagosnak mondható, emberi életet élek,"

mondta tavaly szeptemberben a Blikknek. Gesztesi akkor elismerte, hogy 

"igen, volt egy rossz időszak az életemben, de sikerült kijönnöm belőle. Amit kellett, elengedtem, elfelejtettem, és nem nézek vissza, de mindenre emlékszem. Tudom, hogy nem véletlenül és nem hiába voltam olyan mélyen. De most jó minden, ez köszönhető az istenhitemnek."

A színészt 1963 áprilisában Tóth Károlyként anyakönyvezték, később felvette édesanyja második férjének nevét. Elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd a Thália, a Miskolci Nemzeti Színház, a József Attila Színház és a Vígszínház társulatának volt a tagja. Három házasságából öt gyermeke született. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.