Meghalt Gesztesi Károly

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Meghalt Gesztesi Károly, közölte a Blikk. A bulvárlap szerint az 56 éves színész vezetés közben lett rosszul Budapesten a Ferdinánd hídnál, infarktust kapott, de a kocsijával még félre tudott állni. A kiérkező mentősök 50 percig küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni.

"Voltam én az ország legjobb papája, de tivornyázó színésze is, mindig a végletek emberének tartottak, ám a családom és a hozzám közel állók tudják, hogy teljesen átlagosnak mondható, emberi életet élek,"

mondta tavaly szeptemberben a Blikknek. Gesztesi akkor elismerte, hogy 

"igen, volt egy rossz időszak az életemben, de sikerült kijönnöm belőle. Amit kellett, elengedtem, elfelejtettem, és nem nézek vissza, de mindenre emlékszem. Tudom, hogy nem véletlenül és nem hiába voltam olyan mélyen. De most jó minden, ez köszönhető az istenhitemnek."

A színészt 1963 áprilisában Tóth Károlyként anyakönyvezték, később felvette édesanyja második férjének nevét. Elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd a Thália, a Miskolci Nemzeti Színház, a József Attila Színház és a Vígszínház társulatának volt a tagja. Három házasságából öt gyermeke született. 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem