A templomi VIP-páholyból érkezik a pécsi Fidesz új vezetője

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az utóbbi években nem sok babér termett Pécsen a Fidesznek. Amellett, hogy tavaly októberben elvesztették az önkormányzati választást, 2018-ban is ez volt a három körzet egyike, ahol nem tudták elhozni az egyéni parlamenti képviselői helyet. 

Ezek után nem meglepő, hogy a 24.hu szerint decemberben leváltották a helyi választókerület fideszes elnökét, Csizi Péter volt országgyűlési képviselőt, és Őri Lászlót tették a helyére, még ha egyelőre nincs is hivatalos nyoma ennek.

Őri 2010-ben került be a pécsi önkormányzat Fidesz-frakciójába, 2014-ben alpolgármester lett. A tavaly októberben elvesztett pécsi választás után a Baranya megyei közgyűlés elnöki posztjára került. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor Hoppál Péterrel, a Fidesz pécsi elnökével VIP-padsorban ültek az uniós pénzből felújított csányoszrói templom istentiszteletén

Középen Hoppál Péter, a jobbján Őri LászlóFotó: Facebook/Őri László

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó