Egyre többen kezdenek el taxizni, ha már uberezni nem lehet

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Mióta 2016-ban betiltották az Ubert folyamatosan nő az egyéni taxivállalkozók száma, az elmúlt évben 8 százalékkal 7,5 ezerre nőtt a vállalkozások száma - írja a Népszava Opten nevű céginformációs szolgáltató adatai alapján.

Érdekesség viszont, hogy míg az egyéni vállalkozások növekednek, addig a hagyományos taxitársaságok száma 2013 óta folyamatosan csökken, bár az alkalmazotti létszámok nem nagyon változnak. A cég szerint az egyéni vállalkozások számában további növekedés várható. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!