Ez kell ahhoz, hogy egy lánykérés egy nap alatt kétmilliós nézettség felé jusson

Akkor most jöjjön egy hír azoknak, akiknek egy kicsit sok már a lángoló világból.

Lee Loechler bostoni filmes (ő nem híres, nem kell megijedni, ha nem mond semmit a neve!) megkérte barátnője kezét,

de hogyan!

Elhívta a barátnőjét, Sthuthi Davidet a Csipkerózsika vetítésére a moziban, ami a lány kedvenc filmje. A finálében viszont jött a csavar: a képen egyszercsak megjelent David animált változata, és Loechleré is. Majd végleg ledőlt a negyedik fal: a vászonról eldobott dobozt már a valóságban kapta el a fiú, aki ott helyben meg is kérte a lány kezét. David igent mondott.

„Nem mindennap kéri meg az ember a gimnáziumi szerelme kezét. Az elmúlt fél évben egy illusztrátorral közösen azon dolgoztunk, hogy a barátnőmet a Csipkerózsika végére animáljuk” - írta az estéről készült Youtube-videó alá, amit egy nap alatt kétmillió néző fölő jutott.

Ráadásul az is kiderült, hogy a moziban ott voltak barátaik és családtagjaik is. A többieket pedig Loechler a redditről szervezte oda, hogy David ne fogjon gyanút.

Szép!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.