Élvezzék ki ezt a napot, mert egy hétig ennél nem lesz jobb időnk!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Magyarország aktuális időjárása 2020. január 11-én reggel 7 óra 40 perckor.Grafika: OMSZ

Nem kecsegtet túl sok jóval a meteorológia a következő napokra - már ha valaki nem kifejezetten rajongója a se nem hideg, se nem meleg, ködös felhős téli szürkeségnek -, úgyhogy élvezzék ki ezt a napot, mert az OMSZ még értelmezhető, hétnapos előrejelzése szerint ma lesz csak napsütés. Vasárnap köd, onnantól felhők takarják majd el a napot, ami ma várhatóan országszerte kisüt, a legtöbb fényre a Kelet-Dunántúlon és a Duna-Tisza-közén számíthatunk.

Délelőtt a Tiszántúlon még fagypont közelében alakul a hőmérséklet, míg a Dunántúlon 4-7 fok között. Délutánra már Szeged környékén is felmelegszik eddig, és már csak az ország legészakkeletibb szegletében marad fagyközeli a hőmérséklet.

Estére mindenhol fagypont közelébe ereszkedik majd a hőmérséklet, vasárnap hajnalban pedig mnusz 4 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Pécs környékét leszámtva, ahol csak 0 fok körül.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér