Hamis jegyeket árulnak csalók a Vígszínház előadásaira

bűnügy
2020 január 11., 09:00

"Tudomásunkra jutott, hogy több nézőnk ismeretlen forrásból származó, sok esetben hamisított elektronikus jegyet vásárolt előadásainkra az interneten" - írja a Facebookon közzétett közleményében a Vígszínház. Mint írják, semmilyen kapcsolatban nem állnak a korábban „A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)”, jelenleg "PUF jegyek" elnevezésű Facebook csoporttal, mely azt állítja, hogy a színészsegédeknek, kamarai és pártoló tagoknak a színház által kínált kedvezményes jegyeket értékesíti tovább.

link Forrás

A Vígszínház tájékoztatása szerint ők nem biztosítanak ilyen kedvezményes jegyeket, az oldalon vásárolt jegyekért felelősséget nem tudnak vállalni. "[E]zért kérjük, fokozottan ügyeljenek arra, hogy jegyeiket csakis megbízható, hivatalos jegyértékesítőtől vásárolják meg" - hívták fel nézőik figyelmét. A közleményben felsorolták, hogy mely oldalakon beszerzett jegyekért nem tudnak felelősséget vállalni:

  • „A pál utcai fiúk - 2020 színésztársulati jegyek (Vígszínház)” Facebook csoport
  • "PUF jegyek" Facebook csoport
  • "A Pál utcai fiúk - 2020 - Eladó jegyek" Facebook csoport
  • "A Pál utcai fiúk rajongói klub" Facebook csoport

Egyben azt is kérték, hogy ha bárki tud még hasonló felület létezéséről, az értesítse a színház marketingeseit. (Via HVG)