Új börtönbe költöztették a pedofil Pell bíborost, mert drónról próbálták lefilmezni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy távoli, különösen jól őrzött börtönbe költöztették át a Melbourne központjában lévő lakhelyéről George Pellt, az ausztrál püspököt aki 2018-ben kapott hatéves börtönbüntetést azért, mert a kilencvenes években szexuálisan zaklatott két 13 éves ministránsfiút. Ezzel ő a legmagasabb rangú, ilyesmi miatt jogerősen elítélt katolikus pap. 

Pellt azért költöztették el, mert valaki drónt reptetett miatta afölé a börtön fölé, ahol egy éve tölti a büntetését és ahol az egyik kertrész virágainak locsolását és gondozását bízták rá. Azt feltételezik, hogy le akarták fotózni és filmezni, majd jó pénzért értékesítették volna a felvételeket.

(via Guardian)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót