Videósztár akart lenni, fehér porból csíkot húzott a rendőrautó motorháztetejére, aztán felszívta a bátonyterenyei férfi

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Zsaruellátó nevű fb-oldalra került fel először az a videó, amin az látható, amint egy férfi - mint utóbb kiderült Bátonyterenyén - valami fehér, porszerű anyagot szór egy rendőrautó motorháztetejére - miközben feltehetőleg a videó készítője folyamatosan sürgeti, hogy “siessé má, siessé!”- majd csíkot formál belőle és egy szívószállal felszívja az orrába. Egyenesen a RENDŐRSÉG feliratról. Majd azt mondja, hogy 

Boldog új évet!

A jelenetsor annyira abszurd, hogy a kortárs netes videókon edzett ember még akkor is kapásból kamut kiált, ha nem szakmájánál fogva gyanakvó újságíró. 

Ehhez képest egyelőre úgy tűnik, hogy tényleg AZ történhetett. 

A zsaruellátó ugyanis azt is kiposztolta, hogy a felvétel teljes, vágatlan verzióját eljuttatták a rendőrségnek, azok pedig nem sokkal később arról számoltak be, hogy 

“A bátonyterenyei nyomozók 2020. január 6-án elfogták a 33 éves férfit, akinél a végrehajtott ruházatátvizsgálás során kábítószergyanús, fehér színű porral szennyezett szívószálat és alufóliadarabokat találtak, és foglaltak le. A rendőrkapitányság épületébe előállított férfit kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.”

Ha ezek után kiderülne, hogy a fickó mondjuk sütőport szívott, akkor félhivatalosan is ő lesz az egyik legnagyobb magyar troll. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér