Albínó erdei fülesbagolyra bukkantak Veszprém megyében

Péntek István madarász készített videót egy rendkívül ritka, albínó erdei fülesbagolyról, amit aztán a Magyar Madártani Egyesület osztott meg a Facebookon. Azt írják, direkt nem adtak hírt a megfigyelésről egészen addig, míg a bagoly továbbállt, hiszen ezzel a színezettel nagyon nehezen tudja álcázni magát a nappali pihenése során. Így nagy veszélyt jelentenek rá a héjához hasonló ragadozó madarak. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér