Böröcz László összerakta: Soros-hálózat + Gyöngyöspata = Hatalom

Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdán, és feltárta a gyöngyöspatai kártérítési per hátterét. Böröcz László kamerák előtt kijelentette, hogy

  • "ez az ügy nem szól másról, mint a Soros-hálózat újabb politikai és pénzügyi manipulációjáról."
  • Szerinte "a pénzért és a hatalomért még arra is képesek, hogy egy település életét teljesen felborítsák, és iszonyatos feszültséget keltsenek."

Majd azt állította, hogy

"pontosan tudjuk, hogy a Soros-hálózat valódi célja a hatalomszerzés, és hogy a saját bábjait ültethesse Magyarország élére is." 

Böröcz hozzátette: "másrészt ez az egész a pénzről is szól, ez egy újabb pénzzsaroló akció. A Soros-szervezetek futószalagon indítják a pereket a magyar állam ellen, milliárdokat perelnek ki és tesznek zsebre."

Böröcz elismételte Hollik István keddi kijelentését, ami szerint miután 2013-tól az állam átvette az önkormányzattól az iskola üzemeltetését, a szegregációt azonnal megszüntették. Ezzel szemben a bíróság jogerős ítélete szerint 

fizikai elkülönítés egészen 2017. február 20-ig tartott a gyöngyöspatai iskola roma és magyar tanulói közt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér