A környékbeliek szerint órákon át mindenki elsétált a halálra vert nő mellett

A Blikk szerint akár egy napon keresztül holtan fekhetett a 13. kerületi Népfürdő utcában az a 33 éves nő, akit olyan súlyosan bántalmaztak, hogy belehalt a sérüléseibe.

„Három éve dolgozunk ebben az irodaházban, sokkoltak a történtek. Főleg, hogy minden egyes nap arra sétálunk el, ahol megtalálták a nőt, és mi láttuk is a földön fekvő embert már tegnap délben, de annyira be volt takarózva, hogy a feje búbja sem látszott ki. Biztosak voltunk benne, hogy csak alszik” - idéz a lap egy szemtanút, aki zerint se vérfolt, se más jel nem utalt arra, hogy bántották volna a nőt. A lakók sikoltozást sem hallottak. 

A nőt, aki a Blikk szerint hajléktalan volt, épp az irodaház ebédlőjétől pár méterre találták meg. A dolgozók szerint viszont pont nem lehetett onnan rálátni a testre. „A hátsó dohányzóból biztos észrevettük volna hamarabb a bajt, de azt télen lezárják, ezért nem tűnt fel, hogy az a szerencsétlen ember órák óta ott fekszik.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér