Egy 14 éves lányt is letartóztattak a szilveszteri dunavarsányi gyilkosság ügyében

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Emberölés gyanúja miatt egy fiatalkorú lányt is letartóztatott a Budakörnyéki Járásbíróság a szilveszteri dunavarsányi gyilkossággal összefüggésben, közölte az MTI-vel a Budapest Környéki Törvényszék pénteken. Hétfőn három, kedden egy embert tartóztattak le, mert a gyanú szerint szilveszterkor dunavarsányi otthonában olyan súlyosan bántalmazták az ott lakó 56 éves férfit, hogy az áldozat belehalt sérüléseibe.

Az ötödik gyanúsított lányt, aki az elkövetéskor még nem töltötte be a 14. életévét társtettesként, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják.

Mivel a lány még nem töltötte be a 14. életévét, javítóintézeti büntetésre ítélhetik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér