Hat évet kapott a pedofil pályagondnok

Hét rendbeli szexuális visszaélés bűntette miatt bűnösnek mondta ki, és jogerősen hat év börtönre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt a pályagondnokot, aki még 2015-ben zaklatott tizenéves fiúkat. Az ügyészség közleménye szerint az alkoholfüggő vádlott egy önkormányzati sportpálya gondnokaként több alkalommal is az edzésre járó 12-14 év közötti fiúk a kazánházba hívta, ahol "szexuális játékot", közös önkielégítést kezdeményezett, a gyerekek ágyékát fogdosta. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér