Nem árulják el, hogy ki vette meg kikiáltási áron a Hollóházi Porcelángyárat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Keddtől csütörtökig lehetett licitálni a Hollóházi Porcelángyár Kft. 100 százalékos üzletrészére, de csak egyetlen ajánlat érkezett, írja a Napi.hu. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. így kikiáltási áron, 175 millióért adta el a hungarikumok gyűjteményébe sorolt üzemet. Azt, hogy kinek, nem árulták el. 

Az ismeretlen vevőnek vállalnia kellett, hogy fenntartja a háztartási kerámia gyártást addig, amíg az állam kizárólagossággal biztosítja részére díjfizetés ellenében a Hollóháza védjegy használatát. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!