Orbán Rómában fog parolázni Salvinivel a Néppárt kongresszusa idején

Többek közt Orbán Viktorral és Matteo Salvinivel hirdetnek Facebookon egy római konferenciát Isten, Becsület, Haza: nemzeti konzervativizmus címmel. Az eseményt február 3-4-én rendezik, tehát pont azon a két napon, amikor az Európai Néppárt tartja a kongresszusát Brüsszelben.

A Fideszt már a tavaly novemberi, Zágrábban tartott kongresszusra sem hívták meg, és valószínűleg a mostanira sem, így vélhetően nem kellett szabadon tartania a dátumokat. Orbán - aki beszédet is fog mondani - ezt a két napot olyan arcokkal tölti, mint a szélsőjobboldali Matteo Salvini és Giorgia Meloni, vagy Yoram Hazony konzervatív izraeli filozófus, A nacionalizmus erénye című könyv szerzője. A kongresszus egyik szponzora egyébként a Danube Institute, melynek elnöke, John O’Sullivan is részt vesz a rendezvényen.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.