Simonka szerint az igazát bizonyítja, hogy négyen vallottak ellene a bíróságon

"Néhány szabadnap után újra munkában!" - kommentálta péntek délután Facebook-oldalán Simonka György, hogy csütörtökön véget ért a Fővárosi Törvényszéken büntetőperének háromnapos előkészítő tárgyalása. A költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő kommentálta azt, hogy a bíróság előtt négyen is rávallottak. 

"Az ellenzéki portálok magukhoz híven természetesen negatívan értékelik a napokban megtartott előkészítő ülést, sőt azt vizionálják, hogy "Simonkának vége" PONT ELLENKEZŐLEG, azok kerültek igen nehéz helyzetbe, akik azt gondolták, hogy beismernek bármit, ezáltal lezárul az ügyük és nem vádlottként, hanem legfeljebb tanúként jelenhetnek meg a legközelebbi tárgyalásokon."

Simonka 32 vádlott-társa közül összesen nyolcan ismerték be eddig bűnösségüket. A fideszes politikus szerint 

"ez is a mi igazunkat támasztja alá."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér