Abszurd, sokszereplős magyar celebdráma látszik kialakulni Schobert Norbi nőgyalázó videója körül

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 24.hu azt írja, hogy Tóth Gabi énekesnő párját, a séf Krausz Gábort annyira felzaklatta a fitneszmester mai, a legsötétebb boomereket is megszégyenítő posztja, hogy úgy érezte, reagálnia kell. 

Azon olvasóink kedvéért, akiknek - érthető módon - nincs kedvük visszaolvasni, a lényeg az, hogy Schobert vasárnap azt mondta egy Facebook élőben, hogy azért mennek tönkre a magyar házasságok, mert a nők szülés után nem fogynak le, így a párjuk már nem kívánja őket.

Krausz Instagramon erre most azt írta, "ezúton szeretnék elnézést kérni minden nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaóslófasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés, akkor pedig még nagyobb gyászfasz.
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!"

A folytatás este nyolckor várható, Schobert azt ígérte, ekkor szintén Facebook élőben reagál minden őt ért vádra.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.