Abszurd, sokszereplős magyar celebdráma látszik kialakulni Schobert Norbi nőgyalázó videója körül

2020 január 20., hétfő 18:58
324

A 24.hu azt írja, hogy Tóth Gabi énekesnő párját, a séf Krausz Gábort annyira felzaklatta a fitneszmester mai, a legsötétebb boomereket is megszégyenítő posztja, hogy úgy érezte, reagálnia kell. 

Azon olvasóink kedvéért, akiknek - érthető módon - nincs kedvük visszaolvasni, a lényeg az, hogy Schobert vasárnap azt mondta egy Facebook élőben, hogy azért mennek tönkre a magyar házasságok, mert a nők szülés után nem fogynak le, így a párjuk már nem kívánja őket.

Krausz Instagramon erre most azt írta, "ezúton szeretnék elnézést kérni minden nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaóslófasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés, akkor pedig még nagyobb gyászfasz.
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!"

A folytatás este nyolckor várható, Schobert azt ígérte, ekkor szintén Facebook élőben reagál minden őt ért vádra.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt