Abszurd, sokszereplős magyar celebdráma látszik kialakulni Schobert Norbi nőgyalázó videója körül

bulvár
2020 január 20., 18:58
comments 319

A 24.hu azt írja, hogy Tóth Gabi énekesnő párját, a séf Krausz Gábort annyira felzaklatta a fitneszmester mai, a legsötétebb boomereket is megszégyenítő posztja, hogy úgy érezte, reagálnia kell. 

Azon olvasóink kedvéért, akiknek - érthető módon - nincs kedvük visszaolvasni, a lényeg az, hogy Schobert vasárnap azt mondta egy Facebook élőben, hogy azért mennek tönkre a magyar házasságok, mert a nők szülés után nem fogynak le, így a párjuk már nem kívánja őket.

link Forrás

Krausz Instagramon erre most azt írta, "ezúton szeretnék elnézést kérni minden nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalap kiböfögött két lowkarb kakaóslófasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés, akkor pedig még nagyobb gyászfasz.
Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!"

A folytatás este nyolckor várható, Schobert azt ígérte, ekkor szintén Facebook élőben reagál minden őt ért vádra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.