Elkészült a Bölcsek Tanácsának jelentése a Fideszről

Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke Twitterén jelentette be, hogy elkészült a Bölcsek Tanácsa jelentése - erről a hvg.hu ír.

Tusk és a három bölcs, Herman Van Rompuy, Hans-Gert Pöttering és Wolfgang Schüssel személyesen is találkoztak Brüsszelben. Tusk hamarosan találkozik Orbán Viktorral is, hogy megvitassák a vizsgálat eredményeit. A jelentést ezután értékeli, erről a választmánynak február 3-án, a néppárt kongresszusán számol majd be. Ezen a rendezvényen Orbán egyébként valószínűleg nem vesz majd részt, egyrészt mert már a novemberi, zágrábi kongresszusra sem hívták meg a Fideszt, másrészt ugyanebben az időben rendeznek egy konferenciát Rómában a nemzeti konzervativizmusról, melyen ő is beszédet mond majd

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó