Szívattál már kutyát jégen? Ez 2020 téli élménysportja!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nemcsak az emberek boldogok, ha befagynak a tavak, hanem a kutyák is. Úgyhogy ne nyavalyogj a hideg miatt, hanem használd ki a kortárs klimatikus viszonyok között ritkának számító lehetőséget, keress a közeledben egy kisebb befagyott vizet és indulhat a buli! 

A húszas évek divatos állatsportját Txiki, Zsömi és Minóka mutatják be a 444 olvasóinak:

Érdemes megfigyelni, hogy a golden retriever származású Zsömi végig ügetésben halad, ellentétben a vadul galoppozó tacskókkal, ezért ő nem csúszik el, cserébe a tacskók sokkal alkalmasabbak lennének kutyaversenyzésre, ha lennének megfelelően rövid lábú zsokék hozzájuk:


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.