Szívattál már kutyát jégen? Ez 2020 téli élménysportja!

ÁLLAT
2020 január 20., 05:26
comments 55

Nemcsak az emberek boldogok, ha befagynak a tavak, hanem a kutyák is. Úgyhogy ne nyavalyogj a hideg miatt, hanem használd ki a kortárs klimatikus viszonyok között ritkának számító lehetőséget, keress a közeledben egy kisebb befagyott vizet és indulhat a buli! 

A húszas évek divatos állatsportját Txiki, Zsömi és Minóka mutatják be a 444 olvasóinak:

link Forrás

Érdemes megfigyelni, hogy a golden retriever származású Zsömi végig ügetésben halad, ellentétben a vadul galoppozó tacskókkal, ezért ő nem csúszik el, cserébe a tacskók sokkal alkalmasabbak lennének kutyaversenyzésre, ha lennének megfelelően rövid lábú zsokék hozzájuk:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.