Kamuprofilok próbálják felpörgetni a kampányt, amiben a Fidelitas egy 1790-ben született emberrel szólítja meg a fiatalokat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Köszöntöm a képolvasó fiatalokat és a hosszabb ideje fiatalokat!”

Az októberi választás óta a Fidesz egyik kiemelt projektje lett a fiatalok megszólítása. A döntés meg is hozattatott, senior fideszesek akcióba is lendültek, Lezsák Sándor instamester például nemrég a technológiával ismerkedett:

#sandorlezsak #virtualreality #oculusrift #welcometothematrixFotó: Lezsák Sándor/Facebook

A nemzetstratégiai szempontból orbánista Lokál pedig már szótárat is írt a boomereknek, hogy értsék, miről beszélnek a fiatalok.

Legutóbb a Fidelitas indított fiatalos kampányt az interneten az 1790-ben született doomer, Kölcsey Fecó köré építve: „1. Készíts egy szelfit egy Kölcsey tábla előtt! 2. Keress egy Kölcsey idézetet, amit a fénykép alá írsz! 3. Töltsd fel instára a képet #azénKölcseym #Fidelitas hashtag használatával! ” A győztesnek drónt és Spotify-előfizetést ígérnek.

Elsőre azonban néhány, instagramos tevékenysége és egyebek alapján fidelitasosnak tűnő személyen kívül csak mém- és trolloldalak vettek részt a játékban.

Fotó: Instagram

Hétfőn viszont megjelentek eléggé átlátszó kamuprofilok is a játékban, a frissen létrehozott Kiss TiborKovács Imre és Rigó Sándor is kitett 9 photoshopolt képet a kötelező hashtagekkel, de ott van a Múló Momentum is.

Forrás: Instagram

A játékban más a hashtagek szerint az elmúlt két napban nem is vett részt.

Fiatalok meg: szólítva!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.