A csírarétes Soros-squad nagyon jaszkari az EP-ben, és ez bizony csövesbánat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fantasztikus cikk jelent meg a Lokálon - nem offolok, tényleg! - „Miről beszél ez a gyerek?” címmel. Az írás a kamaszok szlengjével próbálja megismertetni az ingyenes Fidesz-propagandaújság idősebb olvasóit, egy 37 szóból álló fideszes-fiatal szótár segítségével. 

Az ilyen cikkek szinte mindig nagyon viccesek, például mert sohasem kamaszok írják őket, ezért a Horthy-korszak szlengjétől a Rákosi-idők nagy dumáiig mindenféle hülységek rá szoktak kerülni a listákra. De ez a példány – azon túl, hogy a csalad.hu-ról lopták, de ez nem nyelvészeti kérdés – az átlagosnál még hitelesebb is. Ezt onnan tudom, hogy megkértem Boriszt (17), hogy fussa át. A nem reprezentatív eredmény: a 37 szóból 19-et tényleg szokott használni, 3-ról már hallott és csak 15-re írta azt, hogy „ez nem létezik”. Hogy, hogy nem, pont a legnagyobb kedvenceimre, úgyis mint a csórókoporsó (béna), a csövesbánat (béna), a gatya gatter (rosszul öltözött), a gyászos zsiradék (baromi béna), és a „stabilban vagy bástya?” úgyis mint „minden rendben?”.

A szószedetet olvasgatva egyszer csak révületbe estem. Mi lett volna, ha a Orbán Viktor már a ma reggeli rádiós interjújában megpróbálta volna megszólítani a fiatalokat, természetesen a kormányzati médiaholdingba tartozó Lokál fideszes-fiatal szótárát használva? Hát a 444 például ezt a cikket írta volna.

Orbán: Nyolcszor offoltak, nyolcszor támadtam fel, tesa

Péntek reggel a Kossuth Rádió vendége volt Orbán Viktor, a félórás interjúban a miniszterelnök beszélt Gyöngyöspatáról, az elítéltek kártérítéseiről, Kurzról és persze az Európai Néppártról is.

(...)

EP, Néppárt, Soros

Tegnap az EP-ben megszavazták, hogy folytassák a Magyarország ellen indított, hetes cikkely szerinti eljárást. A határozatot a néppárti képviselők is elfogadták. Erről Orbán azt mondta, menci nap volt. Szerinte Brüsszelben csírarétes bevándorláspárti többség van. 

„Érzem rajtuk, hogy nem crusholnak bennünket” 

– kesergett. Szerinte ott azt gondolják, hogy mi, magyarok, „gyászos zsiradék állapotában vagyunk az emberiségnek”. Úgy véli, Brüsszelben shippelnek a bevándorlókkal, ő viszont egyáltalán nem örül nekik. „Én nem élem a szépségét, inkább félek ettől”. Arról, hogy az Európai Néppárt képviselői is megszavazták a határozatot, azt mondta,

„Egy centiméterre voltunk, hogy morzsázzunk a fuckboy Néppártból”.

De mivel a spanyolok, a franciák, és az olaszok kiálltak mellettünk, az reményt adott.

 „Ha a szövetségeseink offolnak, ott nincs keresnivalónk. De ha legalább friendzónolni hajlandók, az ad reményt. Másként ma reggelre már morzsáztunk volna” 

- magyarázta a miniszterelnök.

Ugyanakkor szerinte a Soros-squad nagyon jaszkari az EP-ben. És ez bizony csövesbánat. Szerinte Soros György képviselőket vásárol meg a csírarétes módon megszerzett vagyonából, hálózatot működtet, befolyása van. Orbán szerint ezt úgy hívják, oligarcha, és

„a világ első számú IRL oligarchája Soros György”.

És hogy miért nem lehet erről nyíltan beszélni Brüsszelben? Mert amikor Soros belefúj a sípjába, meglendülnek a tollak, és a gengelő squad nekiesik csórókoporsó politikusoknak IRL és az interneten. Orbán szerint 

„azt nehéz kibírni. Engem nyolcszor offoltak, nyolcszor támadtam fel, én már nem félek ettől”

Orbán azt is mondta, ha a fuckboy néppárt nem shippel Magyarországgal, új, menci kereszténydemokrata mozgalmat kell indítani, amihez lesznek tesáink.

Reménykedjünk, hogy a propagandamalom kövei gyorsan őrölnek és heteken, sőt napokon belül tényleg így fog kommunikálni a basicbitch Fidesz. És most zsa!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.