Schobert Norbi: Azt gondolom, hogy ez nem testszégyenítés

bulvár
2020 január 21., 18:39

Hétfő este óta mindenki Schobert Norbi nőgyűlölő kiselőadásáról beszél. A fitneszből üzletet csináló egykori rendőr vasárnap a Facebook-oldalán arról beszélt, hogy a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után, így aztán a férjük nem kívánja őket. Azóta aki él és mozog, elmondta a véleményét a témában, ha kérték, ha nem.

Kedd este az ATV esti műsora, az Egyenes beszéd vendége volt Schobert, ahol a riporter, Rónai Egon mellett Szentesi Éva újságíró tett fel neki kérdéseket.

Azzal kezdte, ez az egész valójában egy PR-bomba volt, ami sokkal nagyobbat robbant, mint amire ő számított. Ő ugyanis csak szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy egészségesebben kell élni, és mivel az emberek hiúak, ezt az utat választotta.

Nem kért elnézést, de azért magyarázta a videóban elhangzottakat, és hangsúlyozta, hogy nem a nőket, nem az anyákat akarta bántani, hiszen később arról is beszélt, hogy az is baj, ha a férfi ereszt sörhasat. De ezután is következetesen csak elhízott nőkről beszélt, akik évekkel a szülés után sem adták le a felesleget.

Szentesi Éva hosszan, de hiába próbálkozott azzal, hogy megértesse Schoberttel, hogy amit csinált, az testszégyenítés, de szerinte nem az. 

A vállalkozó azt mondta, az egész téma arról jutott eszébe, mert a környezetében sokan válnak, és azért válnak, mert a nőknek, pardon, valamelyiküknek megváltozott a külseje. 

A kérdésre, hogy amit csinál, szerinte nem verbális bántalmazás-e, azt felelte, nem.
„Lehet a stílusomon csiszolni”, tette hozzá, majd azzal folytatta, neki három dolog ad erőt. Az, hogy jót akar, hogy őszintén teszi, illetve hogy hisz abban, amit tesz. 

Akkor is, „ha egy ország utál érte. Majd elmúlik” - mondta.