Rendőrök vitték el az étteremből Sólymos László szlovákiai környezetvédelmi minisztert

Szerdán kora este bevitte a rendőrség Sólymos László szlovákiai környezetvédelmi minisztert egy pozsonyi étteremből. Az Új Szó szerint a Híd politikusa a testvérével veszett össze, majd vitába keveredtek az étterem alkalmazottaival is. Miután kiküldték őket, Sólymos testvére betörte a kirakatot, ezután jöttek ki a rendőrök. Késő este, miután mindkettejüket kihallgatták, szabadon engedték őket. 

Sólymos László (jobbról a második) 2018-ban az új, komáromi Duna-híd építésekorFotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A Paraméter szerint egy családi tragédia állhat a háttérben, a miniszter édesanyját ugyanis súlyos állapotban, kórházban kezelik. A esetről a Plus 7 dní számolt be elsőként. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.