Rendőrök vitték el az étteremből Sólymos László szlovákiai környezetvédelmi minisztert

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szerdán kora este bevitte a rendőrség Sólymos László szlovákiai környezetvédelmi minisztert egy pozsonyi étteremből. Az Új Szó szerint a Híd politikusa a testvérével veszett össze, majd vitába keveredtek az étterem alkalmazottaival is. Miután kiküldték őket, Sólymos testvére betörte a kirakatot, ezután jöttek ki a rendőrök. Késő este, miután mindkettejüket kihallgatták, szabadon engedték őket. 

Sólymos László (jobbról a második) 2018-ban az új, komáromi Duna-híd építésekorFotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

A Paraméter szerint egy családi tragédia állhat a háttérben, a miniszter édesanyját ugyanis súlyos állapotban, kórházban kezelik. A esetről a Plus 7 dní számolt be elsőként. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér