Egy miskolci férfi összehugyozott 60 kg kelkáposztát, 50 kg fejeskáposztát, 30 kg sárga burgonyát, 12 kg édesburgonyát és 5 kg céklát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Illusztráció: Stephanie Vacher/Flickr CC BY NC-ND 2.0

Rongálás vétség megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 20 éves helyi férfival szemben, aki szombaton 14 óra körül egy miskolci élelmiszerboltban a zöldségespultnál könnyített magán – írja a police.hu, nem feloldva a rejtélyt, hogy kis vagy nagy dologról van-e szó.

A férfi dolga végeztével az alábbi tételeket tette eladhatatlanná:

  • 60 kilogramm kelkáposzta,
  • 50 kilogramm fejeskáposzta,
  • 30 kilogramm sárga burgonya,
  • 12 kilogramm édesburgonya,
  • 5 kilogramm cékla.

Összesen 160 kg zöldség ment a levesbe (illetve nem ment).

A Miskolci Rendőrkapitány bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni az ügyet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér