Megölte hat családtagját egy étteremben, majd magára hívta a rendőröket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Továbbra sem tudni, pontosan mi motiválhatta azt az elkövetőt, aki pénteken hat családtagját megölte a németországi Rot am See városában, de a tragédia néhány részlete már ismert.

A 26 éves férfi maga hívta ki a hatóságokat, miután engedéllyel magával tartott fegyverével megölte hat családtagját egy étteremben, ahová ebédelni mentek. Három férfit és három nőt, 36 és 69 év közöttieket ölt meg.

Két további családtag súlyosan megsérült, és megfenyegetett még két tizenéves korú családtagot is, de végül őket nem bántotta. (BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó