Lezuhant egy utasszállító Afganisztánban

A repülőgép 83 személlyel a fedélzetén zuhant le. A járat Heratból tartott Kabulba, és egy olyan területen, Ghazni tartományban csapódott a földbe, melyet a Talibán tart ellenőrzése alatt. A BBC híre szerint a repülőgép meghibásodott, és a földet éréskor kigyulladt. Az első híradások szerint a gép az állami légitársaságé, az Ariana Afghan Airlines-é volt, a régió szóvivője ezt a helyi sajtónak cáfolta. 

Arról, hogy a szerencsétlenségnek vannak-e áldozatai, egyelőre nincs hír.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér