Lezuhant egy utasszállító Afganisztánban

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A repülőgép 83 személlyel a fedélzetén zuhant le. A járat Heratból tartott Kabulba, és egy olyan területen, Ghazni tartományban csapódott a földbe, melyet a Talibán tart ellenőrzése alatt. A BBC híre szerint a repülőgép meghibásodott, és a földet éréskor kigyulladt. Az első híradások szerint a gép az állami légitársaságé, az Ariana Afghan Airlines-é volt, a régió szóvivője ezt a helyi sajtónak cáfolta. 

Arról, hogy a szerencsétlenségnek vannak-e áldozatai, egyelőre nincs hír.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!