Egy 34 éves román férfit 30 mobillal a biciklis nadrágjában kaptak el egy amszterdami Sum 41 koncerten

A holland rendőrség telefonlopási ügyben nyomozott, amikor egy január 21-i rockkoncerten elfogtak egy 34 éves román férfit 30 darab mobiltelefonnal a biciklis nadrágjában. Ebben:

Fotó: holland rendőrség

A férfit, aki egy banda tagja lehet, rajongók tartóztatták fel a Sum 41 amszterdami koncertjén, majd szóltak a rendőröknek, akik lezárták a kijáratokat.

A biciklis nadrágban talált mobiltelefonokFotó: holland rendőrség

A koncerten eleve több rendőr volt a szokásosnál, miután a belga hatóságok értesítették őket, hogy a Sum 41 antwerpeni koncertjén 50 mobiltelefont loptak el. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér