Fürjes Balázs kioktatta Budapest vezetését, hogyan lépjen fel a túlárazás ellen

Miután a  Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén úgy döntött, hogy áttekinti a Lánchíd rekonstrukciójára vonatkozó terveket és a közbeszerzési kiírás feltételeit a főváros a beruházás költségeinek csökkentése érdekében, Fürjes Balázs Twitteren oktatta ki Budapest vezetését. A Városháza lépjen fel a túlárazás ellen, érjen el jobb árat a közbeszerzésen, javasolta, szerinte a kormányzati támogatás akkor sem csökken.

"Árfelülvizsgálat, szigorú, transzparens licit, optimálisabb műszaki tartalom, munka. Vannak lehetőségeik, éljenek velük!" 

- írta a bejegyzésében a kiemelt budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztos.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó