Egy szemközti boxban ültem, és a Bűn és bűnhődést olvastam

Nem csütörtökön volt, hanem ma, szerda reggel a világszínvonalú 19-es villamoson. (Sötét hajad volt, barna kabátod.) Két sráccal beszélgettél, ők leszálltak, te leültél.  Sütött a nap, az arcod nagyon tiszta volt, és ahogy kifelé néztél az ablakon, arra gondoltam, hogy nem olyan vagy, mint a többiek.

Én egy szemközti 4-es boxban ültem (szőke göndör) és a Bűn és bűnhődést olvastam, onnan Szonyára emlékeztettél (külsőre legalábbis). A lelked nem tudom milyen, de biztosan érdekes.

Tudom ez nagyon furcsa és én se gondoltam, hogy valaha ide írok majd, de ha van kedved barátkozni, keress meg nyugodtan.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.