Egy szemközti boxban ültem, és a Bűn és bűnhődést olvastam

életmód
2020 január 30., 08:42

Nem csütörtökön volt, hanem ma, szerda reggel a világszínvonalú 19-es villamoson. (Sötét hajad volt, barna kabátod.) Két sráccal beszélgettél, ők leszálltak, te leültél. Sütött a nap, az arcod nagyon tiszta volt, és ahogy kifelé néztél az ablakon, arra gondoltam, hogy nem olyan vagy, mint a többiek.

Én egy szemközti 4-es boxban ültem (szőke göndör) és a Bűn és bűnhődést olvastam, onnan Szonyára emlékeztettél (külsőre legalábbis). A lelked nem tudom milyen, de biztosan érdekes.

Tudom ez nagyon furcsa és én se gondoltam, hogy valaha ide írok majd, de ha van kedved barátkozni, keress meg nyugodtan.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.