Kamu szülinapi zsúrt rendezett, a meghívott gyerekeket foglyul ejtette

Kamu születésnapi bulit rendezett a lányának egy férfi az észak-indiai Uttar Prades államban fekvő Farrukhabad településen, hogy 

a meghívottakat foglyul ejtse,

írja a BBC. A helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy Szubas Batam nevű ember mintegy húsz gyereket és az őket kísérő nőket csalt a házába, hogy onnan már ne engedje el őket. Az nem világos, hogy a rendőrség honnan értesült az emberrablásról, de a kiérkező egyenruhásokkal nem egyezkedett a férfi, tűzharc alakult ki, ő és a felesége meghalt, két rendőr megsérült. 

Batam nem rég szabadult a börtönből feltételesen, hogy 

mi volt a terve, rejtély.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér