Vigh László országgyűlési képviselő megosztott egy Facebook-posztot arról, hogy az ellenzéki képviselőnők rondábbak, mint a fideszesek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vigh László fideszes országgyűlési képviselő olyan képet osztott meg a Facebook oldalán, ami kinézetük alapján szembeállítja a fideszes képviselőnőket az ellenzéki képviselőnőkkel. A kép egyértelműen arra szeretne utalni, hogy míg a fideszes képviselők szépek és jó lelkűek, addig az ellenzékiek rossz lelkű, ronda nők, és mindez a lelküket tükrözi. 

A poszt szerzője az Apa mondta nyilvánvalóan erősen konzervatív, kormánypárti szemléletű mémgyár, akik a kép felé azt írták:

„Az ellenzék boszorkánykonyhájában úgy tűnik boszorkányban nincs hiány. Ahogy Lázár János mondotta vala:" Kell még mondanom valamit Ildikó"? ”

Nem kizárt, hogy Szabó Tünde sportért felelős államtitkárról, Novák Katalin családügyi államtitkárról, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőről és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkárról, de magáról Vigh Lászlóról és Orbán Viktorról is lehetne találni olyan képet, amin nem a legelőnyösebb oldalukat mutatják.

FRISSÍTÉS:

Vigh László törölte oldaláról a Facebook-posztot.

FRISSÍTÉS 2:

Vigh László mégsem törölte a Facebook-posztot, csak a láthatóságát állította át, most már csak a barátai láthatják. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.