Vasárnap is úgy tesz a február, mintha tavasz lenne

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vasárnap folytatódik a február eleji, 10-18 fokos tavaszi idő, ami késő estére is csak 7-12 fok közé hűl le. Délután az ország északi részére, este keletre érkezik némi eső, az északkeleti országrészben pedig viharos széllökések is előfordulhatnak. 

A vasárnap délutáni előrejelzésFotó: OMSZ

A hétfő hajnal 5-10 fokos meleggel indul majd, de a vasárnapihoz képest azért csökken a hőmérséklet, maximum 7-13 fok lesz. Hétfőn erősen felhős lesz az ég, az ország nagy részére esőt jósolnak, helyenként erős széllel. (OMSZ

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó