Vittorio e Silvio, i due buoni amici: Orbán meglátogatta Berlusconit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Orbán Viktor miniszterelnök (j3) megbeszélést folytatott barátjával, Silvio Berlusconi bukott olasz miniszterelnökkel, az ellenzéki jobbközép Forza Italia (Hajrá Olaszország) párt vezetőjével (b3) Rómában.

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A miniszterelnök a szintén bukott kormányfővel, Matteo Salvinivel, a Liga első emberével, illetve az Olasz Testvérek élén álló Giorgia Melonival is találkozik. Ahogy Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár korábban az MTI-vel közölte, Orbán felszólal Nemzeti Konzervativizmus című konferencián is.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!