Leszálláskor kettétört egy repülőgép az isztambuli reptéren

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: Muhammed Demir/AFP

Kifutott a leszállópályáról, és egy falnak ütközve kettétört egy utasszállító délután az isztambuli Sabiha Gökcen nemzetközi repülőtéren. A közlekedési minisztérium szerint az incidensnek nincs halálos áldozata – jelentette az NTV török hírtelevízió.

Frissítés: A hatóságok legfrissebb tájékoztatása szerint a balesetben egy ember meghalt, csaknem 16-an pedig megsérültek.

A légikikötőt lezárták a forgalom előtt. A gépen tartózkodó 177 utas kimenekítése elkezdődött.

A beszámolók szerint a Pegasus török légitársaság belföldi járata Izmirből érkezett Isztambulba. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér