Elütöttek egy kengurut Orosházán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az egyik helyi cég munkásszállító kisbuszának sofőrje kedd reggel Orosházán, a Földvári úton befelé jövet egy sérült kengurut talált az úton. 

Megálltam és még mielőtt nagyobb baj történne, az utasokkal együtt lekísértük, lesegítettük az útról a sérült állatot. A kutya nagyságú erszényesnek sebesült és valószínűleg törött volt az egyik lába. Értesítettük az állatmentőket és elkezdtük keresni a kenguru gazdáját is” - számolt be az Oroscafe.hu-nak a szomorú találkozásról a sofőr. 

Fotó: oroscafe.hu

Az állat gazdája később közölte a lappal, hogy a már többször elkóborló állat sérülései olyan súlyosak voltak, hogy el kellett altatni. Orosházán 2017-ben is láttak egy kengurut, de akkor időben hazakerült. (via Totalcar)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó