Elütöttek egy kengurut Orosházán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az egyik helyi cég munkásszállító kisbuszának sofőrje kedd reggel Orosházán, a Földvári úton befelé jövet egy sérült kengurut talált az úton. 

Megálltam és még mielőtt nagyobb baj történne, az utasokkal együtt lekísértük, lesegítettük az útról a sérült állatot. A kutya nagyságú erszényesnek sebesült és valószínűleg törött volt az egyik lába. Értesítettük az állatmentőket és elkezdtük keresni a kenguru gazdáját is” - számolt be az Oroscafe.hu-nak a szomorú találkozásról a sofőr. 

Fotó: oroscafe.hu

Az állat gazdája később közölte a lappal, hogy a már többször elkóborló állat sérülései olyan súlyosak voltak, hogy el kellett altatni. Orosházán 2017-ben is láttak egy kengurut, de akkor időben hazakerült. (via Totalcar)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó