Elütöttek egy kengurut Orosházán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az egyik helyi cég munkásszállító kisbuszának sofőrje kedd reggel Orosházán, a Földvári úton befelé jövet egy sérült kengurut talált az úton. 

Megálltam és még mielőtt nagyobb baj történne, az utasokkal együtt lekísértük, lesegítettük az útról a sérült állatot. A kutya nagyságú erszényesnek sebesült és valószínűleg törött volt az egyik lába. Értesítettük az állatmentőket és elkezdtük keresni a kenguru gazdáját is” - számolt be az Oroscafe.hu-nak a szomorú találkozásról a sofőr. 

Fotó: oroscafe.hu

Az állat gazdája később közölte a lappal, hogy a már többször elkóborló állat sérülései olyan súlyosak voltak, hogy el kellett altatni. Orosházán 2017-ben is láttak egy kengurut, de akkor időben hazakerült. (via Totalcar)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó