"Ez így nem mehet tovább, minden gyereknek joga van helyben tanulni"

A Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Gyöngyöspatára utazott, hogy az iskola előtt videóban mondja fel a párt álláspontját az ügyről. Hollik István elmondta, hogy Nekcsei Demeter Általános Iskolába 80 gyerek jár, 86-ot viszont a szüleik más iskolába járatnak. 

"Ez így nem mehet tovább, minden gyereknek joga van helyben tanulni,"

jelentette ki a kommunikációs igazgató. Hollik csak arról felejtkezett meg, mikor változást sürgetett, hogy a Fidesz kereken tíz éve van kormányon Magyarországon.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó