Már biztosan lesz 444 Makro, és még három hétig lehet megrendelni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tegnap délután indítottuk el a 444 nyomtatott magazinjának crowdfunding kampányát, és mostanra, kevesebb mint 24 óra alatt összejött az 1500 támogató, ami a lap elkészülésének a feltétele volt. Nagyon jó érzés, hogy ennyien támogatjátok a munkánkat, hálásak vagyunk érte.

A kampánynak ezzel nincs vége, sőt még 3 hétig, február 28-ig tart. Addig tudjátok megrendelni a Makrót, amit április elején adunk majd postára. Az újság mindenféle túlélésről szól majd, más mellett arról, hogy

  • milyen hatásai lesznek a klímaváltozásnak Magyarországon;
  • mi a táplálkozás jövője;
  • hogyan élt túl a kézírás, és mi a világhódító magyar csodatöltőtoll titka;
  • miért gondolja a világ egyik legbefolyásosabb közgazdásza, hogy minden a legnagyobb rendben.

Rendeljétek meg magatoknak, vagy valaki másnak a 444 Makrót errefelé.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér